Fantastiske steder at besøge i Europa

Frankrig

Frankrig er et fantastisk sted at besøge, både sommer og vinter. Med lækre strande, god mad og nogle af de mest populære skisportssteder har Frankrig noget for en værd smag. Specielt Gorge Du Verdon er et besøg værd for folk der elsker natur.

Holland

Med sine flotte flade landskaber, smukke tulipanmarker og spændende storbyer er Holland et fantastisk land at besøge også uden for sæsonen.

Italien

Italien er et land der er elsket af mange danskere, og med god grund. Fantastisk mad og spændende og imødekommende mennesker er Italien et land der kan besøges rigtig mange gange.

Kroatien

Kroatien er et land der minder rigtig meget om mange andre sydeuropæiske lande. Fantastiske badestrande og overkommelige priser, gør Kroatien til et land der er rigtig populær blandt campister.

Norge

Smuk natur, gode skisportssteder og glade mennesker. Det er blot nogle af de ting Norge har at byde på. Bestemt et besøg værd. Læs mere og book en hytte her.

Spanien

Varmt klima og fantastiske strande gør Spanien til en populær rejse destination for alle europæere.

Storbritannien

Storbritannien er et spændende land at besøge, Både de fede storbyer og spændende landskaber i Skotland og Wales. Bestemt et besøg værd.

Sverige

Sverige er velkendt og elsket af danskere, både fordi det er nemt og hurtigt for danskere at komme til Sverige, men også fordi Sverige har meget at byde på både sommer og vinter. Find sommerhuse i Sverige.

Tyrkiet

Populært blandt mange danskere.